top of page

Besetning

Konsertarrangører:

Aakerland_Foto_ Metaworks

ELIN GLENDE

Elin har sin musikalske utdanning fra Universitetet i Oslo og har blant annet jobbet som musikklærer. Hun har vært med på fire plateutgivelser tidligere; med Johns Epic, Lars Aksel Teistedal og Morph, og har opptrådt på festivaler,  klubber og private arrangement. I Åkerland er Elin vokalist og låtskriver. Hun jobber til daglig som lærer ved Østersund ungdomsskole i Fetsund.

IMG_9530_Full_size.jpg

LARS TORMOD JENSET

Lars Tormod har gjennom årene turnert i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Island, Færøyene, Grønland, Åland, Tyskland , England, Frankrike, Irland, Malaysia, Russland, Indonesia, Sør-Korea og Sør-Afrika, Colombia og Portugal med en lang rekke artister. 

Han har blant andre spilt med Andy Sheppard, Staffan William Olsson Trio, Django Bates Stormchasers, Morten Lund, Bjarke Falgren, Espen Eriksen, Andreas Bye, Hilde Louise Asbjørnsen, Bendik Giske, Erik Nylander, Simon Toldam, Erling Kroner, Niels Løkkegaard og en lang rekke andre artister, kor og korps.

Han har også medvirket på 18 CD-innspillinger og flere TV- og Radioprogram på bl.a. NRK, TV2, SvT, og SR.

Foruten Åkerland, er Lars Tormod for tiden mest aktiv med bandene Hot N Spicy og Espen Eriksen Trio og Andreas Haddeland Trio. Han jobber som frilansmusiker og prosjektleder.

IMG_9530_Full_size.jpg

TROND INGE JOHANSEN

Trond Inge har vært gitarist og bassist i en rekke sammenhenger i mange år, både som fast medlem og innleid til både kor, barnekor, diverse band og husorkester. Han har også vært musiker i studiosammenheng til forskjellige plateutgivelser.

Trond Inge er dessuten utdannet lydmann og har jobbet på en rekke forskjellige arrangementjobber.

Som teknisk leder har Trond Inge hovedansvaret for scene, lyd og lys på Aurskog Høland KulturArena. 

I Åkerland er Trond låtskriver og gitarist, og han både korer og synger noen av låtene selv.

IMG_1472.JPG

ØVRIG BESETNING

Åkerland er en trio, men kan også utvide besetningen når det er nødvendig. På større scener kan Åkerland stille med opptil seks personer i besetningen, inkludert el-gitar, nøkkelharpe, trommer og piano.
 
Trine Sennerud Melby

Trine Sennerud Melby spiller nøkkelharpe og torader, er folkedanspedagog og lektor i norsk og historie. I tillegg til å være med i Åkerland jobber hun som musiker ved Norsk Folkemuseum, og hun har i flere år bidratt med folkemusikalske toneganger i bandene til Trond Granlund og Roy Lønhøiden.

 

Thomas Nessheim

Thomas er vokalist, gitarist og låtskriver i bandet «Grenseland». I Åkerland trakterer han gitarer av ulike slag (barytone, mandola). Thomas har også produsert Åkerland sin debutplate «Helt nære».

 

Erlend Grønvold Hanssen

I Åkerland spiller Erlend piano og orgel. Han er også tangentmann i Grenseland og i Cover me- a tribute to Bruce Springsteen.

bottom of page